Home » Trainingen

Tweedaagse training voor professionals SOS kinderen en emoties

2-DAAGSE BASISTRAINING SOS KINDEREN EN EMOTIES

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Het kind zou zich zo veel beter kunnen ontwikkelen als het weet dat jij hem of haar begrijpt. Inzicht in emoties en er op een effectieve manier op reageren, maakt het verschil.

De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

Ik verzorg deze training op vrijdag 22 november en vrijdag 13 december 2019 Invitare Bredaseweg 32, 2322 Minderhout België.

Wil je daarnaast ook zelf graag workshops en themabijeenkomsten geven over het thema emoties bij kinderen, dan kun je na de basistraining nog de train de trainer volgen. Meer info hierover vind je op www.sos-kinderenenemoties.nl.

.

 

Voor meer info en aanmelden, ga naar https://sos-kinderenenemoties.nl/trainingen/ of neem contact met me op.