Home » Ouders » Schatgraversspel voor volwassenen

Schatgravers is een spel dat geweldig is om dit samen met je kind(eren) te spelen. Je zult merken dat dit een enorme boost geeft aan jullie band. Altijd fijn toch, om eens aan je kind/kinderen te laten weten wat er allemaal zo leuk aan hem/haar is? En het fijne van schatgravers is dat je ook andere eigenschappen ontdekt dan welke je al kende. Bovendien is het een prachtig cadeau om te horen hoe jouw kind jou ziet. Doordat er alleen maar positief ingestelde schatkaarten en karweikaarten in zitten, wordt iedereen er blij van. Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf, je kind(eren) en je gezin.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.

Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf, je kind(eren) en je partner, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

 Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

 

Tijdens deze workshop krijg jij tools en speltips om het spel thuis aan de keukentafel in te zetten.