Home » Nieuws

Nieuwsoverzicht


Nieuws over mij

Publicatiedatum
Even uit de running door een operatie aan mijn hand
Op donderdag 20 december word ik geopereerd aan mijn hand. Daardoor zal ik een tijdje uit de running zijn. Vanaf februari 2019 zal ik weer aan de slag kunnen gaan. Het lezen en beantwoorden van de mail zal in die periode iets langer duren.  Voel je zeker vrij om een mail te sturen als je vragen hebt of meer informatie wilt over mijn aanbod. 


Meerhoven 24, 2Run4Kids en Kristal-Kids samen voor Make-A-Wish

Publicatiedatum
Ook dit jaar was ik weer sponsor voor Make-A-Wish door 2Run4Kids te steunen tijdens Meerhoven24 in Eindhoven. Dit deed ik op za 8 en zo 9 september 2018 door verschillende activiteiten met Kristal-Kids te organiseren.

Zowel zaterdag als zondagochtend was ik aanwezig tijdens Meerhoven24. Kinderen konden voor een klein bedrag een half uur deelnemen aan een Relax Kids met de wobbelles en bij de kraam dromenvangers, gelukspoppetjes of krachtstokken knutselen. Ook was er naast de kraam een wobbelplayground waar jong en oud konden wobbelen en de wobbels konden uitproberen. Zondagmiddag werd de stand bekend gemaakt: 56158,00 euro is er door alle loopteam samen voor Make-A-Wish opgehaald. Een super mooi bedrag. Daar zullen een hoop wensen voor ernstig zieke kinderen in vervulling voor kunnen gaan. 

Volgend jaar is Kristal-Kids ook zeker weer van de partij! Hier gaat mijn hart voor stralen, jouw hart toch ook? 


Licentie trainer Schatgravers

Publicatiedatum
Vol trots kan ik melden dat ik ook zowel workshops aan ouders als aan professionals mag geven. Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, Dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken. Tijdens de workshop gaan we ontdekken dat je het spel op allerlei manieren kunt spelen en inzetten. Klik hier om verder te lezen.
 

Kristal-Kids al weer twee jaar oud!

Publicatiedatum
Afgelopen 2 mei was het al weer twee jaar geleden dat ik naar de Kamer van Koophandel ging om mijn praktijk Kristal-Kids in te schrijven.
Al twee jaar een verrijking! Voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor verschillende kinderen, ouders en professionals die ik heb mogen treffen in mijn coaching of groepslessen. Op naar nog vele mooie jaren en ontmoetingen!