Home » nieuws

Nieuws van mij

Meerhoven 24, 2Run4Kids en Kristal-Kids samen voor Make-a-wish

Ook dit jaar was ik sponsor voor Make-A-Wish door 2Run4Kids te steunen tijdens Meerhoven24. Dit deed ik door verschillende activiteiten met Kristal-Kids te organiseren.

Ik vond het ook dit jaar weer een bijzondere ervaring om een mooie bijdrage te leveren aan dit goede doel.

De opbrengst van de activiteiten vanuit Kristal-Kids was 203,00 euro. Een mooi bedrag waar weer verschillende wensen zullen worden volbracht.

 

Licentie trainer Schatgravers

Vol trots kan ik melden dat ik ook zowel workshops aan ouders als aan professionals mag geven. Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, Dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken. Tijdens de workshop gaan we ontdekken dat je het spel op allerlei manieren kunt spelen en inzetten. Klik hier om verder te lezen.
 

Ik ben kindercoach

Wist je dat......ik Kindercoach ben en ook 1 op 1 werk vanuit Kristal-Kids?

En vanaf vrijdag 9 februari ook Ondernemend Kindercoach! Vrijdag was de laatste dag van de Kindercoach Vervolgopleiding 'de ondernemende kindercoach'. Na in de zomer van 2016 de zomeropleiding 'Creatief Kindercoach' afgerond te hebben, ben ik begin 2017 met de opleiding 'Magie van Kindercoaching' gestart.

Binnen Kristal-Kids was ik als kindercoach al volop bezig in groepsverband met Relax Kids en WobbelYoga lessen voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Ook volwassenen werden uitgenodigd met Just Relax! of ouder-kind workshops.

Nu is er op mijn pad een super mooie en gave kans gekomen om ook daadwerkelijk als Kindercoach 1op 1 te gaan coachen met kinderen, ouders, opvoeders en professionals. Dit ga ik doen vanuit een prachtige ruimte op Het Groeiplein in Eindhoven. Vanaf half maart ga ik op de maandag- en woensdagmiddag op Het Groeiplein als kindercoach aan de slag.

Daarnaast ga ik verschillende workshops geven zoals 'Spelen met Het Schatgraversspel' en 'Heppie!? Kinderen & emoties voor ouders en professionals.

En natuurlijk ook Relax Kids, WobbelYoga en Momentje 'Stralen'.

Nieuwsgierig? Noteer vast in je agenda.... zaterdag 31 maart 's middags kennis maken met Kristal-Kids en Het Groeiplein. Binnenkort meer informatie!

Wil je niet zolang wachten? Stuur dan een PB of mail naar christel@kristal-kids.nl.

'Dat iedere 'steen' mag stralen als een 'kristal' !'
????????????????

Binnenkort meer nieuws! Houd de site en Facebook in de gaten.    

Voor vragen, reactie en / of aanmelden: