Home » nieuws

Nieuws van mij

Meerhoven 24, Run4Kids en Kristal-Kids samen voor Make-a-wish

Ook dit jaar ben ik weer sponsor voor Make-A-Wish door Run4Kids te steunen tijdens Meerhoven24. Dit doe ik door verschillende activiteiten met Kristal-Kids te organiseren.

Op zaterdag 26 mei wordt er een Bingo georganiseerd door Run4Kids in de Hangar in Eindhoven (Meerhoven) van 16.00u-18.00u met prachtige prijzen. Wist je dat je ook twee gratis WobbelYogalessen kunt winnen? En twee Momentjes 'Stralen' ouder en kind quality time? Verder zijn er nog een heleboel leuke andere prijzen te winnen. Dus....noteer in je agenda 26 mei 16.00u-18.00u!

 

Licentie trainer Schatgravers

Vol trots kan ik melden dat ik ook zowel workshops aan ouders als aan professionals mag geven. Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, Dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken. Tijdens de workshop gaan we ontdekken dat je het spel op allerlei manieren kunt spelen en inzetten. Klik hier om verder te lezen.
 

Kristal-Kids al weer twee jaar oud!

Afgelopen 2 mei was het al weer twee jaar geleden dat ik naar de Kamer van Koophandel ging om mijn praktijk Kristal-Kids in te schrijven. Al twee jaar een verrijking! Voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor verschillende kinderen, ouders en professionals die ik heb mogen treffen in mijn coaching of groepslessen. Op naar nog vele mooie jaren en ontmoetingen!