Home » Agenda

Agenda

 Aanbod Kristal-Kids


Workshop:

Relax Kids ouder-kind 4-8 jaar

Bibliotheek Dommeldal Geldrop

Datum: donderdag 4 juli

Tijd: 16.00u-17.00u

Kosten: 17,50 euro per koppel

De data zijn los te boeken.

Bibliotheek Dommeldal ondersteunt graag ouders die aandacht geven aan de opvoeding en de relatie met hun kinderen. Deze keer is kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse uitgenodigd. Zij organiseert in de Bibliotheek in Geldrop een workshop, waar ouder en kind (4-8 jaar) samen ervaren hoe je het best kunt ontspannen. Met de bedoeling om beter te leren relaxen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

In zeven stappen ga je samen met je kind van bewegen naar spel, naar eenvoudige stretchoefeningen naar een massagespelletje, naar een ademspelletje, positieve affirmaties (zinnetjes) naar even heerlijk ontspannen, relaxen. 


Oudercafé Relax met je kind! Bibliotheek Dommeldal Son en Breugel 

Datum: Binnenkort nieuwe data

Tijd: 19.00u-21.00u

Wist je dat…..veel kinderen in deze drukke maatschappij moeilijk tot ontspanning kunnen komen? Heeft je kind moeite om in slaap te komen? Last van allerlei prikkels? Veel spanning? Moeite om te ontspannen na een drukke dag? Heeft het weinig zelfvertrouwen? Binnenkort komt kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse van Kristal-Kids, naar het Oudercafé. Ze geeft praktische tips en handvatten over hoe je met je kind kunt ontspannen. Ook is er volop ruimte om ervaringen te delen en uit te wisselen met andere ouders en opvoeders.

Tijdens het Oudercafé geeft Christel Lubse verschillende boekentips over dit thema. Deze boeken kun je als je lid bent van de bibliotheek tijdens het Oudercafé ook meteen lenen.

Oudercafé
Bibliotheek Dommeldal organiseert de Oudercafé's in samenwerking met de LEVgroep Son en Breugel. De medewerkers van LEVgroep Son en Breugel kunnen helpen bij specifieke vragen of om door te verwijzen naar de juiste instanties.
Tijdens de Oudercafé-avonden in Bibliotheek Dommeldal, kunnen ouders en opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en ideeën uitwisselen. De komende periode is er iedere maand een Oudercafé in de Bibliotheek met steeds een ander thema.

Het Oudercafé is gericht op ouders en opvoeders van kinderen van ca. 8 tot 16 jaar.

Kosten: bibliotheekleden 3,00 euro p.p. / niet-leden 5,00 euro p.p.

Bij de entreeprijs is een kopje koffie of thee inbegrepen.

Aanmelden: Bibliotheek Dommeldal Son en Breugel


Introductieworkshop SOS kinderen en emoties

 

Datum: 7 oktober

Tijd: 20.00u-21.30u 

Plaats: Yogatrainer Eindhoven, Marconilaan 2 in Eindhoven.

Kosten: 15,00 euro p.p.

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk? 
Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk?

Wil jij meer (basis)informatie ontvangen over kinderen en emoties? In deze introductieworkshop laat ik je kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier je bijdrage thuis aan kunt leveren.


Aanmelden via Yogatrainer.

Meer informatie via christel@kristal-kids.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop:

Relax Kids t/m 8 jaar ouder-kind 

Yogatrainer Eindhoven

Datum: zondag 23 juni

Tijd: 9.30u-10.30u

Kosten: 17,50 euro per koppel

Wobbelyoga t/m 8 jaar ouder-kind

Yogatrainer Eindhoven

Datum: zondag 23 juni

Tijd: 11.00u-12.00u

Kosten: 19,50 euro per koppel

 

 

 

 

 

Aanmelden via Yogatrainer Eindhoven, Marconilaan 2B


Opgroeicafé Help....mijn kind is bang! Bibliotheek Veldhoven

Datum: woensdagochtend 26 juni

Tijd: 10.45u-12.00u

Tijdens het Opgroeicafé kunnen ouders/opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en inspireren. Elke maand is er een ander thema. Kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse van Kristal-Kids vertelt en inspireert je graag over allerlei opvoedkwesties. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen en uit te wisselen met andere ouders/opvoeders voor wie dat wil.

Het Opgroeicafé is gericht op ouders/opvoeders van kinderen van ca. 2 tot 8 jaar. Kinderen zijn welkom om mee te komen, ouders zijn zelf verantwoordelijk, er is dus geen kinderopvang.

Tijdens ieder Opgroeicafé zal Christel verschillende boekentips geven over de thema's die centraal staan. Deze boeken kunnen meteen geleend worden als je lid bent van de bibliotheek. Entree is gratis, wel even aanmelden. Dit kan via het bestellen van een online ticket voor één of meerdere data.

Woensdag 26 juni, 10.45-12.00 uur: Help mijn kind is... bang
Is jouw kind wel eens bang? Bang in het donker of bang om alleen te zijn? Bang dat er een eng monster onder zijn bed zit? Wil jij concrete tips en handvatten om je kind te leren omgaan met de emotie bang? Kom dan naar het Opgroeicafé op woensdag 26 juni. Kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse van Kristal-Kids vertelt er graag meer over. Christel zal ook meerdere boekentips geven van boeken over dit thema, te leen in de bibliotheek. 

Wist je dat... bang zijn alles te maken heeft met zelfvertrouwen?

Aanmelden: Bibliotheek Veldhoven

 

 

 

 

 


Tweedaagse training SOS kinderen en emoties

 

Datum: 22 november en 13 december 2019 Tijd:  10.00u-17.00u 

Plaats: Invitare in Minderhout (Hoogstraten), België. 

De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

 

Incompany trainingen (op maat) zijn ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jullie organisatie!

Voor meer info en aanmelden, ga naar SOS kinderen en emoties of neem vrijblijvend contact met me op. Stuur een mail naar christel@kristal-kids.nl of bel me op 06-39392330.